Yhdistyksen maja Reisjärvellä

Yhdistyksellämme on vuokrattavana aivan upea kesäpaikka Kökkälä Reisjärvellä. Kökkälä on vuokrattavissa myös talvella. Varaamisen ja maksujen perinnän hoitaa Tuulikki Simonen, puhelin (08) 4294 228. Mökin kunnossapidosta vastaa mökki-isäntä Vilho Ronkainen, jolle voi tarvittaessa ilmoittaa mahdolliset korjaustarpeet.

Kökkälästä löytyy sängyt 8 hengelle (2+2 kerrossängyt, parisänky ja saunakamari.) Ota mukaasi petivaatteet ja pyyhkeet. Mökissä on välttävät tyynyt ja peitot, joita pyritään uusimaan tarpeen vaatiessa. Mökki on sisältä täysin varusteltu. Käytössäsi on siisti ulkovessa, pihagrilli, pinnasänky, syöttötuoli, sauna ja vene, sekä tietysti ranta ja uintimahdollisuus.

Kökkälä sijaitsee Reisjärven Norssijarvellä. Järveen on istutettu kuhaa ja lohta.

Viikonlopun pe-su hinta on 60e. Viikolla hinta 25e /vrk. Koko viikon vuokra 185e.